24-01-11

Reisbeurs Hulst

Team 231 is gisteren internationaal gegaan !

 

Reizen Van Laere, één van onze hoofdsponsors, organiseerde vandaag in Hulst een reisbeurs en ook kregen een standje toegewezen. In eerste instantie waren we van plan om wafels te verkopen maar Chris (of eigenlijk zijn vrouw) opperde het idee om ookValentijnskaarsjes te verkopen.

 

Omstreeks twaalf uur waren Luc, Chris, Marie-Jeanne en Kim in Den Dullaard in Hulst en werd het verkoopsstandje ingericht. Later kwamen ook Nadine en nog later Rudy een handje toesteken. Nieuwe aanwinst Erwin kwam even kennis maken en teamlid Pascal was er ook maar deze keer in zijn hoedanigheid van mede-organisator van de beurs.

 

In het begin verliep de verkoop niet zo vlot maar dat werd naar het einde toe veel beter. Het idee om kaarsjes te verkopen bleek achteraf een goed idee te zijn want de kaarsjes gingen vlotter van de hand dan de wafels. Mede dankzij de steun van Hilde van Reizen van Laere, die al haar vaste klanten steevast naar onze tafel leidde,  hebben we de dag kunnen afsluiten met 226 euro in de kas. De winst schatten we op 150 euro à 175 euro. Dat lijkt niet veel maar voor vier uurtjes “werk” is dat een heel mooi resultaat. Bovendien was het een heel gezellige namiddag.

 

IMG_3793.JPG

IMG_3805.JPG

IMG_3813.JPG

19:26 Gepost door Teamcaptain Luc | Permalink | Commentaren (0) | Tags: roparun, actie, hulst, van laere |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.