03-02-11

ACTIENIEUWS

Nog drie dagen te gaan en we beginnen met onze tweede “grote” inzamelactie : onze traditionele wafelverkoop in de verschillende zetels van één van onze hoofdsponsors : P&V en VIVIUM.

 

We hopen op een week tijd ruim 800 pakken wafels te slijten aan onze collega’s. Normaal gezien zou dat geen probleem moeten zijn want onze vaste leverancier, MINA Wafels uit Meerhout, weet wel hoe ze smakelijke ambachtelijke wafels moeten maken.

 

Naast de wafels bieden we dit jaar wel een extraatje te koop aan. We hebben bij Sente & Van Bael uit Sint-Pieters-Rode een voorraad Happy Valentine kaarsjes besteld (aan een gunstprijsje) en daarvan hopen we er ook een flink aantal van de te verkopen. De periode van het jaar is er in ieder geval geschikt voor.

 

Ook onze ontbijtjogging die we op 10 april zouden willen organiseren wordt steeds concreter. Eigenlijk is het enkel nog wachten op een akkoord van Stad Antwerpen en dan verwachten we iedereen in het Nachtegalenpark voor een jogging, een jogging met ontbijt of gewoon een ontbijt. Hopelijk krijgen we alles rond want de voorbereidingen hebben al veel tijd gekost.

 

wafelaffiche.jpg

20:03 Gepost door Teamcaptain Luc | Permalink | Commentaren (0) | Tags: roparun, actie, wafel, kaarsen |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.