14-02-11

Actienieuws

Onze wafelactie is nog niet volledig afgesloten maar we kunnen nu toch al zeggen dat we afsluiten met 2.000 euro winst ! Samen met de 1.250 euro van onze Sinterklaasactie hebben we dus al zeker genoeg om aan onze plicht te voldoen en 2.500 euro over te maken aan de Roparunstichting.

 

Maar uiteraard houden we er niet mee op. In tegendeel. We zouden toch op zijn minst ons resultaat van vorig jaar (8.000 euro) willen evenaren en indien mogelijk verbeteren. Niet alleen omdat we dan ons voorrangsrecht behouden maar gewoon om dat elke euro die we inzamelen naar een heel goed doel gaat.

 

De voorbereidingen voor onze volgende actie zijn al volop bezig. Op 10 april organiseren we onze eerste ontbijtjogging in het Nachtegalenpark in Antwerpen. Tussen 8u30 en 10u30 hopen we daar veel joggers te mogen ontvangen voor één of twee rondjes van 5km in en rond dat prachtige park vlakbij de Antwerpse ring.

 

Deelnemen kost slechts 5 euro en voor nog eens 5 euro daarbovenop kan je genieten van een heel smakelijk ontbijt dat we aankopen bij Sweet-Taste, de specialist in ontbijtmanden. Logistieke ondersteuning krijgen we van Goetze Events uit Lier. We hopen ook een beetje op steun van Stad Antwerpen. We maken immers gebruik van de accommodatie van het Sportpark Koningin Astrid en het zou leuk zijn wanneer we die gratis mogen hebben. Maar daarvoor is het nog even afwachten.

 

jogging flyer.jpg

20:01 Gepost door Teamcaptain Luc | Permalink | Commentaren (0) | Tags: actie, roparun, jogging |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.