05-03-11

Teambijeenkomst Rotterdam

In het Rotterdamse Ahoy werd vandaag de tweede teambijeenkomst gehouden.

 

Aangezien we vandaag in de voormiddagsessie werden verwacht waren we al vóór acht uur onderweg. Er was weinig verkeer zodat we ruim op tijd in Rotterdam aankwamen.

 

Dat gaf ons wel voldoende de tijd om een en ander af te halen terwijl het nog rustig was :

-         de teambijeenkomst info

-         Nederlands- en Franstalige flyers over de Roparun

-         de nieuwe posters voor 2011

-         de nieuwe Ropareader

 

Natuurlijk mochten we ook onze Roparunloten niet vergeten. Elk team is immers verplicht om vóór 1 april minstens 1.000 loten af te nemen. Dit stemt overeen met 2.500 euro. Na onze twee acties hadden we daarvoor al ruim voldoende ingezameld. Onze plicht is hierbij dus al zeker vervuld. Uiteraard gaan we niet stoppen maar blijven we volop verder acties organiseren, zoals onze ontbijtjogging in het Nachtegalenpark in Antwerpen op 10 april.

 

Tijdens de bijeenkomst werden ons de laatste nieuwtjes meegedeeld. Ook de mensen van het Calamiteitenteam en het Motorteam kwamen aan het woord. En uiteraard kwamen “pies en poep” zoals de Nederlanders het zo mooi zeggen ook weer aan de beurt. Ondanks de herhaalde verzoeken van de organisatie om het proper te houden zijn er blijkbaar toch nog altijd teams die zich geroepen voelen om hun natuurlijke behoefte in de voortuintjes van andere mensen te doen. Onbegrijpelijk maar toch is het zo. Blijkbaar beseffen ze niet dat ze hiermee heel de organisatie op het spel zetten want als er enkele burgemeesters de doortocht verbieden dan is het gedaan met de Roparun.

 

Laat ons hopen dat het niet zover zal komen.

20:06 Gepost door Teamcaptain Luc | Permalink | Commentaren (0) | Tags: roparun, teambijeenkomst |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.