20-03-11

Training Sint-Niklaas

Om 9u stonden 6 Roparunners klaar in Sint-Nklaas voor een training van ruim 20 km : Pascal, Yannick en Kurt als lopers en Rudy, Carine en Luc als fietsers.

DSCN2993.JPG

Rudy en Pascal hadden een pittig parcours uitgestippeld. Af en toe een mooi klimmetje en zelfs enkele stukken over het enige echte Roparunparcours. Al was dat laatste niet altijd even duidelijk. 

sintniklaas.jpg

 

Nu was het immers klaarlichte dag en tijdens de Roparun passeren we daar in het midden van de nacht van Zondag op Maandag. Maar bijvoorbeeld de kerk van Elversele was dan weer wel een heel herkenbaar teken op de kaart.

 

DSCN2995.JPG

Na de training trakteerde Hilde, als zaakvoerder van Reizen Van Laere één van onze hoofdsponsors, ons op een heel smakelijke cake.

 

Volgende “groepstraining” wordt de Ronde van Zele van de Kloddelopers. Maar in afwachting hebben we natuurlijk ook onze eigen Ontbijtjogging op 10 april, waar trouwens ook gewone wandelaars heel erg welkom zijn. We herinneren iedereen eraan dat deelnemen met ontbijt enkel kan via voorinschrijving en dit nog tot 1/4/2011.

21:48 Gepost door Teamcaptain Luc | Permalink | Commentaren (0) | Tags: roparun, training, sint niklaas |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.