02-04-11

Achter de schermen

Het lijkt op onze blog misschien alsof er niets gebeurt maar achter de schermen wordt er heel hard gewerkt.

 

Om te beginnen hebben we onze jogging die volgende week zondag doorgaat in Antwerpen. Aangezien het de eerste keer is dat we een dergelijke actie ondernemen is het enorm spannend. Gaat er wel volk op afkomen ? Hebben we teveel of te weinig helpers ? Nog een week wachten en we zullen het weten.

 

Er wordt ook hard gewerkt om de nieuwe kledij in orde te krijgen. Gisteren hebben we onze bestelling doorgegeven aan Leroy Zeefdrukkerij in Dendermonde : 48 T-shirts met korte mouwen, 24 T-shirts met lange mouwen, 24 hooded sweaters en 24 baseballpetjes. Daar komen nog 24 trainingspakken bij maar die bestellen we bij Jartazi.

 

En tenslotte hebben we nog onze paasei-actie : 150 kg paaseitjes die moeten worden verdeeld over 1.000 zakjes en dan nog aan de man moeten worden gebracht.

 

Neem daarbij nog de deelname aan de Ronde van Zele die op 23 april door de Kloddelopers wordt georganiseerd en de zoektocht naar een kleine vrachtwagen bij en je komt tot de vaststelling dat het een drukke maand gaat worden.

 

Het probleem van onze drinkbussen is wel opgelost : Health City heeft ons 51 drinkbussen geschonken en daarvoor zijn we ze heel dankbaar. Dat ze dan ook nog in onze nieuwe teamkleur (rood) zijn is een bijkomende meevaller.

19:42 Gepost door Teamcaptain Luc | Permalink | Commentaren (0) | Tags: roparun, jogging, paasei, leroy |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.