10-04-11

Joggen voor het goede doel.

Het zit er op … onze eerste “buitenactiviteit”. En we mogen best tevreden zijn met het resultaat.

 

Vanaf 7u stroomden de vrijwilligers binnen in het Koningin Astrid Sportpark in het Nachtegalenpark in Antwerpen.

 

Terwijl teamcaptain en gelegenheidsparcoursbouwer Luc het parcours ging afpijlen begonnen Linda, Carine, Brenda, Inge, Veerle, Rudy, Werner, Yannick en Chris alles klaar te zetten om de eerste gasten te ontvangen : tafels en stoelen klaarzetten, koffiezetten, zorgen dat de frisdrank ook echt fris zou zijn, onze GVA-triomfboog opstellen, sponsorvlaggen hangen, inschrijvingstafel opstellen …

 

Het was nog geen half negen of de eerste loper meldde zich al aan. Ook de zevenkoppige delegatie van de Kloddelopers uit Zele (Team 182) waren er al vroeg bij. Naast de 50 voorinschrijvingen hebben er zich nog een 25 à 30 “losse” joggers aangemeld. Niet direct de grote massa volk dus maar dat hadden we ook niet nodig.

 

 

Kloddelopers.jpg

 

 

Voor ons was deze jogging vooral een leerproces. Hier een daar hebben we toch enkele verbeterpunten gevonden. Maar voor een eerste keer verliep alles toch vrij vlot. Volgens de reacties die we kregen was het een heel aangenaam en afwisselend parcours. De ontbijten die door Wim van www.sweet-taste.be werden klaargemaakt werden door iedereen goed gesmaakt. Het water in de douches had wel wat warmer mogen zijn Knipogen.

 

We hadden uiteraard wel geluk met het weer. Er was misschien niet zo heel veel volk maar het volk dat er wel was heeft ten volle genoten van het zonnetje en is behoorlijk lang blijven “plakken”.

 

 

IMG_3878.JPG

 

 

Nu is het nog even wachten op de rekening van de brouwer maar het ziet er wel naar uit dat we 500 euro kunnen toevoegen aan ons ingezameld bedrag en daar zijn we dus best tevreden mee.

 

We moeten nog wel enkele mensen bedanken. In de eerste plaats de mensen van GOETZE EVENTS (www.events.goetze.be) uit Lier voor hun logistieke steun. Ook Wim van Sweet-taste ontbijtservice moeten we bedanken want de ontbijtjes waren heerlijk. We mogen zeker niet vergeten om Patricia en Noor van het Sportpark Koningin Astrid te bedanken voor hun gastvrije ontvangst. En “last but not least” moeten we uiteraard de deelnemers bedanken. Waar zouden we zijn zonder hen ?

 

 

IMG_3840.JPG

 

16:23 Gepost door Teamcaptain Luc | Permalink | Commentaren (2) | Tags: roparun, jogging, ontbijt, antwerpen, nachtegalenpark |  Facebook |

Commentaren

Het was aangenaam en zeker voor herhaling vatbaar. Het ontbijt heeft gesmaakt. De wandeling is iets uit de hand gelopen wat de timing betreft, maar dat is de schuld van het zonnetje en de talrijke terrasjes ;-)

Gepost door: Nancy | 10-04-11

voor een eerste keer vond ik het zeker geslaagd en zeer aangenaam, als deelnemer heb ik in ieder geval genoten van het fijne mooie parcours (en in tegenstelling tot vele mega-evenementen was het hier zelfs correct afgepeild en correct qua afstand ;-)) en het ontbijt achteraf smaakte enorm! :-)

Gepost door: Ruthje | 11-04-11

De commentaren zijn gesloten.