15-04-11

Paasactie

Na de Sinterklaasactie, de Valentijns- en wafelactie en onze Ontbijtjogging zijn we gisteren begonnen met onze vierde inzamelactie.

 

In de gebouwen van VIVIUM in Antwerpen en van VIVIUM en P&V in Brussel (toch nog altijd de thuisbasis van het team en van 2/3 van de teamleden) worden sinds gisteren zakjes met paaseitjes verkocht. Uiteraard worden er door onze “externe” teamleden ook wel eitjes verkocht maar het merendeel zal toch “intern” worden verkocht.

 

Het resultaat van vorig jaar evenaren is quasi onmogelijk. Belangrijkste reden hiervoor is het feit dat de aankoop van de eitjes vorig jaar werd gesponsord door Reizen Van Laere maar zij hebben dit jaar al onze inschrijving voor hun rekening genomen.

 

We hebben onze eitjes dus zelf moeten bekostigen. Bovendien is het Paasvakantie en dat betekent dat er veel collega’s met vakantie zijn. Dat is ook niet echt bevorderlijk voor de verkoop. De eerste 200 zakjes die we verkopen zorgen er dus enkel voor dat we “break-even” zijn, al wat daar bovenop komt is pure winst.

 

En we zijn blij te kunnen meedelen dat na twee dagen het break-even-point al ruimschoots overschreden is. Na twee dagen staat de winstteller al op 400 euro !

 

 

19:11 Gepost door Teamcaptain Luc | Permalink | Commentaren (0) | Tags: roparun, paasactie |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.