23-04-11

Te gast bij de Kloddelopers


roparun,zele,rondeElk jaar rond deze periode organiseert Roparunteam 182, beter bekend als de Kloddelopers, hun Ronde van Zele : een aflossingswedstrijd over 35 of 70 km.

 

Net als de afgelopen twee jaar waren wij ook dit jaar present met een team. Het was de bedoeling dat we met 3 lopers onze ronde van 35 km zouden afleggen maar Pascal moest gisteren afzeggen wegens ziekte.

 

Daarom hebben we het parcours netjes in twee gedeeld zodat Yannick en Kurt zo’n 17 km ieder konden afleggen, eerst in stukjes van ongeveer 5 km, daarna in stukjes van 3km. Het werd immers steeds warmer en warmer. Bovendien moesten ze de stukjes die ze niet liepen al fietsend afleggen en dat mag niet onderschat worden. Ze werden daarbij begeleid door Carine, Nadine, Rudy en Luc.

 

Alle omstandigheden waren aanwezig om het “Roparungevoel” te krijgen (voor zover we dat nog niet hebben) : het was warm, de eerste kilometers waren heel druk, sommige stukken waren heel verlaten, soms werd je voorbijgestoken door een team dat je zelf dan weer enkele kilometers verder voorbij zou steken. En vooral : er werd plezier gemaakt. Het was dan ook een geslaagde dag.

 

Een bijkomende meevaller was het feit dat we er ook nog wat aan verdiend hebben. Gisteren is onze Paasei-actie op de zetels van P&V en VIVIUM in Antwerpen en Brussel afsloten. We hadden echter nog wat overschot en de Kloddelopers hadden er geen bezwaren tegen dat we die vandaag zouden proberen te verkopen.

 

Onze pogingen vóór de start waren niet echt succesvol met slechts 1 (één) verkocht zakje. Maar na de aankomst hebben Rudy en Nadine hun commerciële kwaliteiten bovengehaald en zijn ze er in geslaagd om toch nog de helft van onze voorraad te slijten.

 

En dat gaf ons dan weer de gelegenheid om een extra bedrag van 75 euro te schenken aan de Kloddelopers. Tenslotte is het dankzij hen dat wij nog dat extraatje konden verdienen.

 

We tellen al af naar 14 april 2012 naar de volgende Ronde van Zele (die toevallig 1 dag vóór onze eigen jogging zal worden gelopen want daar hebben we 15 april 2012 voor gekozen).

 

Kurt ziet het nog helemaal zitten : zele003.jpg

 

En ook Yannick voelt zich prima : zele004.jpg

 

 

Teveel zon doet rare dingen met een mens :

zele005.jpg

Aangekomen : zele006.jpg

Een zeldzaamheid : de teamcaptain voor de camera in plaats van erachter : zele007.jpg

 

20:17 Gepost door Teamcaptain Luc | Permalink | Commentaren (0) | Tags: roparun, zele, ronde |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.