01-05-11

Wandeling

Vorige week waren we nog te gast bij de Kloddelopers in Zele.

 

Gisteren hebben we een bezoekje gebracht aan Team 083 – No Better Beginners. Zij organiseerden in Opwijk een “1 kilometer of meer” loop.

 

Per kilometer werd er twee euro gevraagd. We waren maar met een kleine delegatie (van twee) en die hebben elk maar 3 kilometer gelopen maar met nog een beetje verbruik achteraf hebben we toch onze bijdrage geleverd.

 

En uit ervaring weten we dat, bij het inzamelen van geld, elke euro telt. En als we dan een ander Belgisch team kunnen steunen dan zullen we dat zeker niet laten.

 

Ondertussen scheiden ons nog 1 maand en 10 dagen van de Roparun. Als we ons boodschappenlijstje bekijken dan moeten we ons niet veel zorgen meer maken. Het team is sinds vorige week op volle sterkte (8 lopers en 16 begeleiders), het rollend materieel ligt vast (2 mobilhomes, 1 kleine vrachtwagen, 1 minibusje en 8 à 9 fietsen). Het eten en drinken is nagenoeg volledig in orde. De teamcaptain heeft ondertussen ook een eerste versie van ons rollenschema klaar. Meer daarover later.

 

En dan hebben nog twee acties te doen : een tombola en een familiewandeling. Deze wandeling gaat door in het Provinciaal Domein Puyenbroeck op 28 mei.

 

De wandeling is in principe 8,8 km lang maar kan wel verkort worden. Deelnameprijs is 3 euro waarvoor je op het einde wel een gezonde snack krijgt.

 

 

wandeling.jpg

 

21:03 Gepost door Teamcaptain Luc | Permalink | Commentaren (0) | Tags: roparun, wandeling |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.