28-05-11

Wandeling

Zaterdag 26 mei 2011, de dag van onze tweede “outdoor” activiteit : onze 1ste familiewandeling in het Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke.

Was het een even groot succes als onze jogging in April ? Neen, dat was het niet. Slechts 21 deelnemers daagden op om de grote natuurwandeling aan te vatten.

Zijn we nu teleurgesteld ? Toch wel een beetje maar we hebben toch ook heel veel geleerd.

Om te beginnen ziet onze nieuwe teamkledij er niet alleen aan de kleerhanger mooi uit, als we ze dragen ziet ze er nog mooier uit en zeker wanneer we ze in groep dragen. Ons logo (een ontwerp van teamlid Carine) komt echt tot zijn recht. Het gaat een paar heel mooie teamfoto’s opleveren in Parijs.

Tweede les : het wandelparcours op zich was heel mooi dus dat vraagt voor herhaling. Alleen moeten we volgend jaar veel meer reclame maken door bijvoorbeeld flyers te verspreiden op andere wandelingen.

Derde les : je moet al heel sterk zijn om aan de overredingskracht van Nadine te kunnen weerstaan. Zonder haar hadden we nog minder deelnemers gehad.

En zo zitten onze inzamelacties er op. We hebben volgende week nog wel de trekking van onze tombola maar verder kunnen we beginnen tellen. Een evenaring van onze donatie van 8.000 euro van vorig jaar zal geen enkel probleem zijn.

Onze stand :

wandeling1.jpg

Nadine zoekt potentiële deelnemers

wandeling2.jpg

Eindelijk ... twee klanten Knipogen

 

wandeling3.jpg

20:27 Gepost door Teamcaptain Luc | Permalink | Commentaren (2) | Tags: roparun, wachtebeke, actie |  Facebook |

Commentaren

oei, da's wel jammer dat er zo weinig volk was. Wij konden niet wegens werken aan ons huisje, anders waren we mss wel afgekomen.
Nu is het niet zo evident om tussen het giga-aanbod van wandelingen in het Vlaamse land ertussenuit te springen. Ik weet nog dat Mario dat ooit ook eens heeft geprobeerd voor Make-A-Wish en toen is daar ook amper volk op afgekomen. Wandelclubs leggen hun agenda vaak al een jaar op voorhand vast, krijg dat volk dus nog maar op de been naar jouw wandeling.
En persoonlijk...ik kom sneller naar zo'n zaken als het op een zondag is :-) Zaterdag is de enige dag dat ik eens tot in de winkels en zo geraak hé ;-)

Dit geheel terzijde: 8000 euro is een supermooi bedrag!!

Gepost door: Ruthje | 28-05-11

'k was de eerste die kwam en de eerste die ging, spijtig dat er niet meer volk kwam maar toch proficiat voor het initiatief

Gepost door: Stofke | 29-05-11

De commentaren zijn gesloten.