22-06-11

Start !

Zaterdag 15u30 : nog acht minuten scheiden ons van de start van de Roparun. De eerste teams vertrokken om 15u15. Terwijl de motorbrigade klaar staat om te waken over onze veiligheid (door ons indien nodig te wijzen op onze fouten) en de supporters klaar staan om ons aan te moedigen staat Marco toch enigszins gespannen te wachten op het verlossende startsignaal.

Ropa0527.JPG

Ropa0522c.JPG

5…4…3…2…1…GO ! En we zijn weg. Onder begeleiding van Luc en Ghislain zal Marco de eerste 11 kilometers voor zijn rekening nemen. Een pretje is dat niet met al die rode lichten. Echt in je ritme geraken lukt daar niet. Maar de kop is er in ieder geval af.

Ropa0528b.jpg

Ropa0531.JPG

Samen met ons start ook team 239 van Lotgenoten Vlaanderen. Het is Winy Knippen, (ex)-kankerpatiënt en bezieler van dat team die als eerste mag lopen. Als er één team is waarvoor je bewondering moet hebben dan is het wel dit team. Alle teamleden hebben kanker overwonnen of zijn nog volop bezig met hun strijd. Als je dan de eer hebt om samen met hen aan de start te staan dan moet je toch een krop wegslikken. Het was dan ook een bijzonder emotioneel moment.

 

Ropa0553.JPG

20:23 Gepost door Teamcaptain Luc | Permalink | Commentaren (0) | Tags: roparun, start, lotgenoten |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.