21-11-11

Eerste actie

103_0044.JPGMaandag 21 november : de begindatum van onze eerste inzamelactie.

De komende twee weken zullen we in de kantoorgebouwen van onze (voorlopige) hoofdsponsor VIVIUM en P&V chocoladefiguurtjes aan de man en vrouw brengen.

Waarom verkopen we in deze kantoorgebouwen ? Het antwoord is vrij eenvoudig. We zijn immers gestart als bedrijfsteam en ook nu nog bestaat 2/3 van het team uit collega’s van de P&V groep. Ook zijn er nog een aantal ex-Roparunners die ons bij elke inzamelactie helpen. Meestal is het immers wel zo dat je de deelnemer wel uit de Roparun kunt nemen maar dat je de Roparun niet uit de deelnemer kunt nemen. Dat bewijzen ze trouwens ook elk jaar door in het midden van de nacht naar Café De Roos te komen om ons aan te moedigen. We zijn hen er ook elk jaar even dankbaar voor.

103_0042.JPG

Uiteraard zijn we ook al andere collega’s dankbaar. Jaar na jaar blijven ze ons steunen. En ondanks de economische crisis lijken ze elk jaar meer en meer te steunen, ook al moeten sommigen daarvoor de laatste centjes uit hun portemonnee halen Knipogen

103_0046.JPG

De eerste verkoopdag in Antwerpen was alvast beloftevol. Morgen gaan we verder en dan krijgen ook de Brusselse een eerste kans om ons te steunen.

103_0045.JPG

Wordt vervolgd …

19:25 Gepost door Teamcaptain Luc | Permalink | Commentaren (1) | Tags: roparun, actie, sinterklaas, collega |  Facebook |

Commentaren

al goe dat ik nog wist waar ik de chocolade 'gedropt' had hé.

Gepost door: nadine De Witte | 21-11-11

De commentaren zijn gesloten.