03-12-11

Teambijeenkomst Rotterdam

Vandaag hebben we de eerste teambijeenkomst in Rotterdam gehad.

Door het grote aantal deelnemende teams (323 !) werden de infosessie in twee gedeeld. In de voormiddag een eerste sessie voor de nieuwe teams (een zeventigtal) en voor de teams die het avontuur vanuit Duitsland starten (50 teams).

De namiddagsessie was dan voor de overige 200 “ervaren” teams die aan de start in Parijs zullen staan, en daar horen wij uiteraard ook bij.

Vóór we naar Rotterdam vertrokken zijn we nog wel eerst bij een mobilhome verhuurbedrijf langs gegaan. We werden er goed ontvangen, kregen een eerlijke prijs, kortom, ze lieten een heel goeie indruk na. We kregen wel de tip om niet te lang te wachten met het eventueel reserveren. Dat wordt dus iets dat we op onze volgende organisatiemeeting moeten bespreken.

Na een ritje van bijna 2 u kwamen we dan aan in Rotterdam en wat we daar zagen maakte ons een beetje bang. Aanschuiven om op de parking te geraken. Enkele honderden mensen die in de inkomhal van Ahoy stonden. We wisten wel dat er dit jaar 50 teams meer waren maar zoveel volk hadden we niet verwacht. Gelukkig stonden zij allemaal aan te schuiven voor een winterspektakel dat in een andere zaal plaatsvond en niet voor de Roparun teambijeenkomst.

In het begin van onze sessie was er een beetje paniek want de vaste spreker was een broodje gaan eten en was nog niet terug. Gelukkig kwam even later Sinterklaas op het podium en die nam de honneurs dan maar over.

03122011689.jpg

Veel van wat er gezegd werd is herhaling maar de ervaring leert dat het toch nodig blijft om het te herhalen. Het belangrijkste nieuws was wel heuglijk nieuws. In tegenstelling tot eerdere berichten vertrekken we in Parijs namelijk niet vanaf de “Boulodrome” maar wel vanaf de traditionele startplaats in het Parc de la Courneuve. Daar is veel meer plaats en dat maakt het toch wel wat eenvoudiger. In 2013 zullen we waarschijnlijk wel moeten verhuizen maar dat is nog heel ver weg.

22:02 Gepost door Teamcaptain Luc | Permalink | Commentaren (0) | Tags: roparun, teambijeenkomst, rotterdam |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.