13-12-11

Organisatiemeeting

LOGOROND.jpgGisteren is het organisatiecomité nog eens bijeengekomen.

Eerst werden de nieuwsberichten vanuit Rotterdam besproken. Het goede nieuws dat we toch vanaf La Courneuve kunnen vertrekken, het minder goede nieuws dat LED-verlichting aan de auto’s volgend jaar verboden zal worden (net nu wij van plan waren om dat voor de eerste keer aan te brengen), het bericht dat er volgend jaar nieuwe regels komen in verband met fluoriscerende hesjes …

Wat de sponsoring betreft zitten we vrij goed. Enkele sponsors keren terug (VIVIUM / P&V, VEPA Sanitair, Vaillant, ING Car Lease) en enkele nieuwe sponsors hebben al toegezegd of gestort (Induver, AZ Nikolaas, Kantoor Francois-Steenbeke, Meducation@Work …). Er zitten ook nog enkele sponsors “in de pijplijn”. Zoals het er nu naar uitziet gaan we de persoonlijke bijdrage die elk teamlid stort niet moeten aanspreken om de kosten te dekken zodat die ook volledig naar het goede doel kan gaan.

We hebben ook beslist om toch vier inzamelacties te organiseren binnen ons “moederbedrijf”. In Januari gaan we wafels verkopen maar voor de mensen die het iets gezonder willen gaan we appels voorzien.

21:20 Gepost door Teamcaptain Luc | Permalink | Commentaren (0) | Tags: roparun, organisatie |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.