27-01-12

Stil en toch niet stil

Bestaat Team 231 nog wel vragen jullie je misschien af ?

Niet ongerust zijn,  we zijn misschien stil maar we zitten niet stil.

Morgen gaan we met een aantal teamleden een groepstraining doen. Om 9u30 vertrekken we in Lier met een 5 lopers en 4 fietsers voor een tochtje van 12,20 km langsheen het Netekanaal en de Nete.

Lier 1225.jpg

En vanaf 6 februari  organiseren we onze tweede inzamelactie : een wafel- en appelverkoop. Deze verkoop gaat voornamelijk door in de gebouwen van P&V en Vivium in Brussel en Antwerpen, daar waar de meeste van onze teamleden werken.

Ook onze “externe” teamleden doen uiteraard hun best.  Onze actie moet nog beginnen en zowel Selena als Joris hebben al bestellingen binnen. We hopen toch minstens onze Sinterklaas actie te evenaren.

Ook de teamsamenstelling begint stilaan definitief te worden. Zonder tegenslagen (hout vasthouden !) staan op 26 mei Marco, Quentin, Yannick, Kurt, Gunther, Selena, Joris en Geert aan de start in Parijs als lopers. Zij zullen begeleiding en ondersteuning krijgen van Nadine, Etienne, Inge, Tom,  Carine, Tim, Chris, Nicolas, Kim en Luc. We beseffen dat dit een minimale bezetting is maar dat heeft ons de afgelopen jaren niet tegengehouden en dat zal het dit jaar ook niet doen.

19:57 Gepost door Teamcaptain Luc | Permalink | Commentaren (0) | Tags: roparun, actie, training, lier |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.