24-03-12

Verwachtingen

Nog twee maanden scheiden ons van de start van onze achtste Roparun.

Het is een drukke week geweest met de voorbereidingen van onze derde inzamelactie : onze Paasactie. Maandag, dinsdag en woensdag werden massa’s zakjes gevuld met Paaseitjes en maandag worden er ook nog eens 100 fruitpakketten klaargemaakt. Ons standje in de inkomhal van het kantoorgebouw van VIVIUM in Antwerpen is ook klaar.

23032012792.jpg

Omdat er naast het geld inzamelen ook nog moet gelopen worden zijn we vandaag het Waasland onveilig gaan maken. Om 9u stonden 6 lopers (Pascal, Selena, Gunther, Joris, Kurt en Danny) samen met 5 fietsers (Tom, Luc, Rudy, Jürgen en Nadine) klaar in Sint-Niklaas voor een tocht van bijna 21 km. Het weer was perfect en de sfeer zat even goed.

Net na de start was er wel een probleempje met een afgelopen ketting maar Roparunners als we zijn werd dat probleem snel uit de wereld geholpen.

Met de conditie van de lopers zit het alvast heel goed. Onze “traagste” loper had minder dan 2u nodig voor de 21km.

IMG_1056.JPG

IMG_1076.JPG

Na afloop van de training en een verfrissing op het terras van Pascal trokken we met z’n allen naar het centrum van Sint-Niklaas waar Kurt ons had uitgenodigd om “een pistoleke” te komen eten. Het bleek echter meer dan gewoon maar “een pistoleke” te zijn. Het werd immers een driesterren ontbijt. De teamcaptain hoopt maar dat de verwachtingen nu niet te hoog geschapen zijn bij de teamleden want zoiets kunnen wij tijdens de Roparun zelf nooit aanbieden Knipogen.

21:07 Gepost door Teamcaptain Luc | Permalink | Commentaren (0) | Tags: roparun, training, actie, inzamelen |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.