15-04-12

Druk weekend

IMG_1145.JPGDruk weekend voor ons Roparunteam.

Gisteren trokken we naar Zele waar de Kloddelopers hun jaarlijkse Ronde van Zele organiseerden. Aanvankelijk zouden we er een duurtraining van maken waarbij elke loper zo’n 17km zou lopen. Op het laatste moment hebben echter enkele teamleden forfait moeten geven. Onze lopers hebben er dan maar een sprinttraining van gemaakt. De 34 km werden afgelegd in 2u35 dus aan een gemiddelde snelheid van 13 à 14 km per uur. Dat komt dus wel in orde tijdens het Pinksterweekend.

IMG_1205.JPG

Na nog een smakelijke Kloddeloperspaghetti trokken we terug huiswaarts. Tom, Luc en Joris maakten nog een tussenstop in Antwerpen om het parcours van onze jogging af te pijlen. Dat zou een hoop werk besparen voor vandaag.

Want vandaag was het immers onze eigen Ontbijtjogging. Vanaf kwart over zeven begonnen de helpers toe te komen in het Sportpark Astrid in het Antwerpse Nachtegalenpark. In tegenstelling tot vorig jaar was het weer niet zo schitterend. Niet alleen had dat een negatieve invloed op het aantal deelnemers, het zorgde er ook voor dat de deelnemers niet zo lang bleven zitten. Gelukkig hadden we nog onze vrienden uit Melsele die ook vorig jaar de verplaatsing hadden gemaakt. Er waren ook enkele sportievelingen die spontaan een extra bijdrage leverden voor het goede doel.

IMG_1300.JPG

Het resultaat zal in vergelijking met vorig jaar gevoelig lager liggen maar we hebben ons toch geamuseerd. En als teambuilding kan het ook wel tellen.

We hierbij alle deelnemers van harte te danken. Onze dank gaat ook uit naar Goetze Events en SWEET-TASTE voor hun steun. En uiteraard mogen we het vriendelijke personeel van het Sportpark Astrid niet vergeten te danken voor de warme ontvangst.

18:50 Gepost door Teamcaptain Luc | Permalink | Commentaren (0) | Tags: roparun, jogging, zele |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.