28-04-12

De laatste training

roparun, training, diamantpadDe weergoden waren met ons vandaag.

Terwijl het westen van het land werd geteisterd door felle regenbuien hebben wij in de Kempen geregeld de zon gezien.

Toen we vanochtend om half negen samenkwamen aan Café ’t Kruiske in Bevel was het nog grijs maar naarmate we vorderden op onze 30 km lange duurtraining verscheen toch vaak het zonnetje aan de hemel.

“We” dat waren Yannick, Pascal, Danny, Marco, Joris en Jürgen als loper en Nadine, Rudy, Inge, Tom en Luc als fietsers. Etienne en Carine zouden ons volgen met de bezemwagen. Daarnaast hadden we ook nog Peter, Marcel, Dirk en Filip als loper en Tin als fietser van Team 234 te gast.

Iets over negen vertrok de bende. Marco nam een vliegende start. Je zou niet gezegd hebben dat hij vorige week de marathon van Antwerpen nog uitgelopen heeft. Hij werd al snel bijgebeend door Danny. De andere lopers bleven de eerste 6 km samen. Toen lieten Yannick (die een lange en zware nacht op de spoeddienst had gewerkt) en Jürgen (die eigenlijk mee gaat als fietser) de rest gaan. Yannick zou na een uurtje lopen en 11km op de teller in de bezemwagen stappen. Als je na zo’n zware nacht nog zo’n prestatie kunt neerzetten dan hoef je je geen zorgen te maken over de Roparun. Jürgen hield het na 2u10 en 20km lopen ook voor bekeken. Ook een prestatie om u tegen te zeggen, zeker voor een “gelegenheidsloper”.

De andere lopers deden de 30km wel probleemloos uit. Dat zit dus wel goed voor de Roparun. Na afloop van de training hebben we er nog eentje gedronken op het terras van ’t Kruiske (en daarna nog een en daarna nog een …). Nog vier weken te gaan !

Ropa201200353.JPG

meer foto's op onze facebookpagina : https://www.facebook.com/#!/media/set/?set=oa.41564276512...

19:17 Gepost door Teamcaptain Luc | Permalink | Commentaren (0) | Tags: roparun, training, diamantpad |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.