05-05-12

Oeps ...

Het was vandaag de laatste teambijeenkomst in Rotterdam.

Deze meeting is heel belangrijk omdat de startnummers en autostickers worden uitgereikt. Het is dan ook de drukste meeting van de drie. Onze vertegenwoordigers in Ahoy waren deze keer (teamcaptain) Luc en Tom. Tijdens de meeting zelf werd niet veel verteld dat we nog niet wisten van afgelopen edities. Het verbaasde ons wel dat er ondanks alle pogingen van de organisatie toch nog veel varkens en apen meedoen aan de Roparun. Blijkbaar zijn er toch nog deelnemers die het nodig vinden om hun natuurlijke behoefte te doen op plaatsen waar het niet hoort.

05052012815.jpg

Deze meeting wordt ook wel eens de “oeps” meeting genoemd omdat nu de tijd van “Oeps … dat zijn we vergeten” er aan begint te komen. Daar begon Jacco Zandstra dan ook mee : “Beste Roparunners … denk eraan dat de uiterste datum voor het doorgeven van de gemiddelde snelheid 4 mei is”. Daarna voegde hij er doodleuk aan toe : “en vandaag is het dus 5 mei”. Blijkbaar waren er toch nog teams die hun snelheid nog niet hadden opgegeven. Die kregen nu tot 18u de tijd om het alsnog te doen. Die gemiddelde snelheid is absoluut noodzakelijk om het startuur te kunnen bepalen. De startlijst wordt vrijdag aanstaande gepubliceerd.

Wij zouden in principe geen “oeps-momenten” meer mogen hebben. We denken dat we aan alles gedacht hebben, tenzij we iets vergeten zijn uiteraardKnipogen.

05052012814.jpg

Deze week hebben we nog de bevestiging gekregen dat onze 8 fietsen in orde zijn. Die worden ons dit jaar ter beschikking gesteld door Rob en Ingrid Bijvank van Fietswereld in Terneuzen (http://www.fietswereldbijvank.nl/). ICT-firma VICTORY (http://www.victory-be.be/) steunt ons dan weer op gebied van brandstof. En Kris en Natalie uit Lokeren (http://www.qualiet.com/kris_nathalie/) zorgen er letterlijk voor dat we brood op de plank hebben.

krisennatalie.jpg  fietswereld.jpg  victory.jpg

 

20:43 Gepost door Teamcaptain Luc | Permalink | Commentaren (0) | Tags: roparun, oeps, meeting |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.